Králové Šachy v České Skalici Podívejte se do České Skalice
Oddíl
Soutěže družstev
Z historie
Různé

Tisková zpráva ŠSČR: Spuštění oficiální Online arény ŠSČR je na spadnutí! (27.03.2012)

Oficiální herna Šachového svazu České republiky startuje dnes, tj. 27.03.2012 v 18:00.

Šachový svaz České republiky oznamuje s velkou radostí všem svým členům i ostatním fanouškům šachové hry, že po měsících příprav otevírá Online arénu ŠSČR. Přátelské partie, zápasy či turnaje – to vše bude nyní k mání online a pod oficiální hlavičkou Šachového svazu ČR. Zapojení do hry nemůže být jednodušší, stačí si vyřídit Členskou kartu. Ta opravňuje k hraní, účasti v turnajích i k zisku oficiálního online ratingu, který bude zobrazen v českém online žebříčku.

Online aréna je spravována a řízena týmem odborníků, kteří garantují herní prostředí vysoké úrovně, přinejmenším srovnatelné s běžnými turnaji. Online aréna využívá nejmodernější ACE-Guard ® systém ochrany fair-play, testovaný a schválený ŠSČR. Šachový svaz České republiky se rozhodl oficiálně uznávat online rating z arény právě na základě kvality systému, který eliminuje případné pochybnosti o regulérnosti výsledků.

Ještě letos bude též Online aréna ŠSČR hostit národní šampionát v bleskovém a bullet šachu. Mistry ČR se stanou nejlepší hráči v absolutním pořadí a oceněni budou také nejlepší hráči v kategoriích dle ratingu. Kromě mistrovských turnajů jsou připraveny i zábavné Sit&Go turnaje, které se spustí okamžitě po dosáhnutí stanoveného počtu přihlášených a tzv. Plánované turnaje, které začínají vždy ve stanovenou dobu a den. Přirozeně je také možné hrát samostatné partie a zápasy s předem vybranými soupeři jen tak pro zábavu nebo třeba na oficiální rating.

Další zajímavou atrakcí jsou Prémiové turnaje, hrané každý týden. Můžete v nich získat Prémiové body, které lze směnit za celou řadu pěkných cen – od knih, šachových souprav, hodin až po notebook a fantastické prázdniny pro dva v Římě!

V každém Prémiovém turnaji se hraje cca o 30 000 Prémiových bodů! Prémiové body lze však získat i jinak, než vítězstvím v turnaji. Online aréna ŠSČR totiž odměňuje také své pravidelné hráče, a to jedním bodem za každou odehranou online partii. Čím více hrajete, tím více bodů získáte! Speciální bonus v podobě 100 Prémiových bodů je také připraven pro aktuální členy ŠSČR, kteří se stanou uživateli Online arény.

Vyberte si členství, které vám nejlépe bude vyhovovat, Online aréna ŠSČR nabízí členství pro každý typ hráče! Na výběr jsou Bronzové, Stříbrné a Zlaté členské karty s cenou začínající na 250 Kč ročně. To však není vše! Online aréna ŠSČR samozřejmě umožňuje i volný, neplacený přístup všem, které zajímají jen přátelské partie, zápasy a turnaje – stačí vybrat Hostující členskou kartu.

Registrace startuje v úterý 27. března od 18:00. Nezapomeňte, že prvních 200 přihlášených získá Bronzovou kartu na jeden rok zdarma (nebo příslušnou slevu na stříbrné a zlaté členství)! Všechny podrobnosti a informace naleznete na webu Online arény ŠSČR. Těšíme se na viděnou online!

Autor: Tým Online arény ŠSČR